Els Mossos d’Esquadra han detingut a l'Alt Empordà dues persones més per conduir sota els efectes de l'alcohol. Els fets van tenir lloc el passat 23 de juliol.  

La primera assistència va tenir lloc a la matinada, al Port de la Selva, quan els Mossos van ser requerits pels vigilants del municipi perquè un noi i una noia s’havien accidentat amb la seva motocicleta.  

Els agents van verificar que els dos joves, que no portaven casc, havien caigut de forma reiterada al terra resultant cada cop il·lesos. Després de realitzar-li la prova de detecció d’alcohol al conductor, i donar una taxa final de 0.93 mg/l per aire expirat, va quedar detingut. El jove, sense antecedents, va passar el 25 de juliol davant l’autoritat judicial competent de Figueres i li va decretar llibertat amb càrrecs.

El mateix dia 23 de juliol, a la tarda, els agents de trànsit van ser activats per adreçar-se fins a un accident a la C-260, al terme municipal de Castelló d’Empúries, on un turisme, en comptes de vorejar la rotonda situada al punt quilomètric 35.6, va continuar recte i va quedar accidentat al mig de la mateixa.

L’únic ocupant del cotxe, un home de 46 anys, va resultar il·lès i va quedar denunciat per conduir un vehicle de motor amb símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques i amb una taxa de 1.21 mg/l., superior a 0.60 mg/l d'aire expirat, amb resultat d'accident de trànsit amb danys a la via i al vehicle implicat.