Cas Obert - Empordà

Cas Obert - Empordà

Vilajuïga

Els Mossos detenen un home per agredir sexualment un menor a Vilajuïga

L’arrestat, no compta antecedents, va abusar del jove al carrer i va poder ser arrestat per la col·laboració ciutadana

El detingut és un home que no compta amb antecedents policials Emporda.info

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 45 anys per presumptament abusar sexualment d’un menor, de 13 anys, a Vilajuïga. L’arrestat va abusar de l’adolescent a la via pública i el van poder atrapar gràcies a la col·laboració ciutadana. Veïns i familiars del nen van poder localitzar-lo després dels fets, van retenir-lo i van avisar els Mossos, que el van aconseguir arrestar.

El detingut és un home que no compta amb antecedents policials i tampoc és veí de la població. Avui està previst que el jutge d’instrucció de guàrdia de Figueres el rebi perquè hi presti declaració. Està acusat pels Mossos de la comissaria de Roses de ser l’autor d’un delicte d’agressió sexual a menor d’edat.

Els fets es remunten a aquest dimecres a la tarda, quan el menor tornava de comprar en un local de poble i passava pel carrer de Sant Sebastià, davant l’ajuntament. En aquell moment, un home el va interpel·lar, s’hi va acostar i l’hauria portat cap a una zona més amagada.

Allà li hauria fet els tocaments i n’hauria abusat. Arran dels fets, el jove va marxar ràpidament i va alertar dels fets a la família i posteriorment, amb veïns es van dirigir a la zona on havia succeït els fets. Amb la descripció de l’home, el van localitzar i posteriorment, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses el van detenir. L’home el van poder retenir els veïns i família. Pel que fa al menor, com marquen tots els protocols va ser atès pel SEM i posteriorment en un centre hospitalari.

El cas va passar a mans de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Roses i finalment, després de l’anàlisi de proves, manifestacions i testimonis, l’acusen de ser el presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a menor d’edat. Avui està previst que passi a disposició judicial.

Aquest cas arriba quan fa una setmana que també va sortir a la llum un altre cas a Olot. En aquella ocasió dues menors van patir l’agressió sexual de dos joves en un domicili. Un veí va poder gravar els fets i posteriorment, els Mossos els van poder detenir. A l’hospital es va confirmar que les menors havien estat agredides sexualment. Els dos joves van ingressar a presó pels fets.

Compartir l'article

stats