Cas Obert - Empordà

Cas Obert - Empordà

Castelló d'Empúries

Una baralla a Empuriabrava deixa dos detinguts i un jove amb el braç trencat

Els dos arrestats són un home i una dona francesos i la víctima, un noi conegut per la policia

Un vehicle de la Policia Local de Castelló d'Empúries Policia Local de Castelló d'Empúries

Una baralla a Empuriabrava va acabar el dilluns de matinada amb dos detinguts i un jove amb el braç trencat. Els arrestats són un home i una dona de nacionalitat francesa, de 27 i 38 anys a qui acusen de cometre presumptament un delicte de lesions. La víctima és un jove també conegut per la policia perquè sovint es veu involucrat en aldarulls i també compta amb antecedents policials.

Els fets es remunten a la matinada de dilluns, quan una patrulla de la Policia Local realitzava patrullatge preventiu per Empuriabrava van ser requerits per un jove que es queixava de dolor. Es van aturar i els va explicar que dues persones l’acabaven d’agredir i l’hi havien trencat un braç. Els fets van succeir a la zona de Moxó, a la zones dels Arcs.

Arran del cas, la Policia Local de Castelló va activar el SEM, que van adreçar una ambulància al lloc. Els presumptes agressors, que es trobaven al lloc, van ser degudament identificats per l’agredit. Quan va arribar l’ambulància i van fer una primera valoració de l’agredit, van confirmar que efectivament tenia un braç trencat. L’ambulància va traslladar al lesionat a l’hospital i els agents actuant van procedir a la detenció dels presumptes agressors per un delicte de lesions.

Compartir l'article

stats