Agents de la Policia Local de Castelló d'Empúries i dels Mossos d'Esquadra han intervingut aquest dimecres, 4 de maig, en la detenció de tres presumptes autors de varis delictes. A la central de la Policia Local, aquest mateix dimecres van atendre l'alerta d'una persona que informava que tres individus estaven agredint un home al carrer. Efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar al lloc indicat pel denunciant i van ser a temps d'identificar els tres presumptes agressors, els noms dels quals figuren als arxius policials perquè els consten antecedents.

Durant un escorcoll, els policies van descobrir que els tres homes portaven a sobre una bossa amb més de 300 grams de marihuana i una altra bossa que contenia dos aparells de telefonia i una clau de cotxe, objectes que casualment coincidien amb la descripció d'un material sostret en un furt denunciat aquell mateix mati. En fer les comprovacions pertinents, els agents van poder corroborar també que els objectes que portaven a sobre els tres sospitosos eren els objectes sostrets durant el mati, i els van poder retornar als seus propietaris.

Els tres sospitosos van quedar detinguts acusats dels següents delictes: danys, lesions, contra la salut pública i robatori amb força.