Efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Figueres han aconseguit desmantellar un narcopis aquest dijous, 14 d'abril, a Figueres, i han detingut dos homes, un de 25 anys i l'altre de 52, acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

L'operatiu s'ha iniciat a 2/4 de 8 del matí i hi han intervingut policies de la Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Figueres, de la Guàrdia Urbana de Figueres, de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la unitat canina de la Policia de la Generalitat. Els efectius han accedit a un domicili del carrer Taure, al barri de la Marca de l'Ham, amb una autorització judicial i durant la persquisició han descobert diverses quantitats de cocaïna i heroïna, a més d'una balança de precisió, bosses i estris per dosificar la droga i 2.300 euros en efectiu.

L'actuació en aquest pis dedicat a la venda de substàncies estupefaents ha durat un parell d'hores i, com a conseqüència de les confiscacions realitzades, les dues persones que hi havia en aquell moment a l'interior han quedat detingudes. És previst que aquest mateix divendres passin a disposició judicial, al jutjat de guàrdia de Figueres.