El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell ha decretat l'ingrés a presó d'un home de 27 anys que presumptament va proposar a una altra persona matar un familiar de la seva exdona, segons informen els Mossos d'Esquadra en un comunicat aquest dimecres. L'home va ser detingut el 6 d'abril com a presumpte autor d'un homicidi en grau de temptativa i un delicte de lesions en l'àmbit de la llar.

Els investigadors van tenir coneixement dels fets a principis d'abril quan un home va denunciar que un conegut seu li havia ofert diners perquè ell o algú que ell conegués "agredís greument i robés el mòbil a la filla de la seva exdona".

Tot i que s'hi va negar, un temps després hi va tornar a contactar per demanar-li "si, en comptes d'agredir la seva fillastra, podia matar un familiar de la seva exparella".

Aquest canvi d'objectiu es devia al fet que el detingut ja havia fet mal a la jove, després de presumptament haver-li posat droga en una beguda i que ella acabés hospitalitzada per aquest fet.

Els Mossos d'Esquadra han informat que la investigació va concloure la setmana passada amb la detenció de l'implicat, que va passar a disposició judicial i es va decretar el seu ingrés a presó.