Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana a Pont de Molins un home, de 49 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i tinença il·lícita d’armes. A més, els agents van denunciar penalment la dona i la filla del detingut pels dos primers delictes.

A mitjans de març es va tenir coneixement de l’existència d’una possible plantació de marihuana en una casa del carrer Pujada de l’Església de la població de Pont de Molins.

Ahir es va fer una entrada i perquisició al domicili i van localitzar 760 plantes de marihuana d’un metre. A més, van comissar 200 grams de cabdells i aparells per facilitar el cultiu com làmpades, transformadors, focus i ventiladors. Els agents també van localitzar un revòlver i dotze cartutxos.

Paral·lelament, l’empresa subministradora d’electricitat va confirmar la manipulació de l’escomesa de la llum que estava directament connectada a la xarxa.

Durant l’actuació policial es va detenir el responsable de la plantació i també es va denunciar penalment la seva dona i la filla.

Els tres detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge que instrueix el cas, quan siguin requerits.