La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha detingut un home per presumptament agredir físicament i sexualment una noia en una platja de Barcelona. Els fets van passar durant la passada matinada de dijous a divendres a la zona d'oci nocturn del passeig Marítim de la Barceloneta, a tocar de l'Hospital del Mar.

Segons les primeres informacions, la jove –d'uns 20 anys- hauria intentat recuperar el mòbil sostret davant d'una discoteca quan ha estat atacada per l'agressor, de 24 anys. L'acusat hauria arrossegat la víctima fins a la sorra de platja del Somorrostro i allà l'hauria colpejat contra unes pedres, causant-li contusions al cap i ferides de diversa consideració a pòmuls i nas, i després hauria aprofitat per violar-la.

Una dotació de la Unitat de Reforç per a les Emergències i la Proximitat (UREP) de la Guàrdia Urbana que estava patrullant per la zona va ser alertada del succés i va iniciar una persecució del sospitós per la platja de Somorrostro, la Barceloneta i Sant Sebastià fins que va poder ser detingut a prop de l'hotel Vela. L'arrestat està pendent de passar a disposició judicial i està acusat d'almenys dos delictes: agressió sexual i robatori amb violència.