Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 23 de febrer a Girona un jove de 19 anys, com a presumpte autor d’un delicte de receptació i un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

La matinada del dia 13 de febrer es va perpetrar un robatori amb força en una oficina de la ciutat. Segons la denúncia, van sostreure tres bicicletes de gamma alta valorades en uns 37.000 euros. Els presumptes autors van accedir sense causar danys ja que van utilitzar el codi numèric que permetia l’accés al local.

Durant les indagacions es va localitzar una de les bicicletes anunciada en una aplicació dedicada a la compravenda d’objectes de segona mà. Amb aquesta informació, els agents van aconseguir localitzar i detenir el jove que volia vendre una de les bicicletes sostretes. Durant la seva detenció va colpejar als agents i a un d’ells, el va mossegar.

Una segona bicicleta va poder ser lliurada la mateixa nit al propietari, gràcies a la col·laboració ciutadana. Concretament, una persona va trobar la bicicleta amagada darrera uns matolls a la plaça Calvet i Rubalcaba de Girona i la va lliurar a la policia.

La investigació continua oberta per tal d’identificar l’autor material del robatori i recuperar la darrera bicicleta.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 23 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.