Un home ha resultat ferit en un tiroteig a tocar de l'N-II, a Figueres. Els fets han passat poc després de les nou del vespre d'aquest dilluns 14 de febrer al carrer Elx, que discorre en paral·lel a la carretera. Segons ha pogut saber l'ACN, la policia ha rebut l'avís que s'havien sentit detonacions en aquesta zona i quan hi ha arribat s'ha trobat un cotxe amb diversos impactes de bala. L'altre vehicle implicat ha fugit del lloc a gran velocitat.

Uns carrers més enllà, a l'alçada del Sant Domènec, han trobat el ferit, de nacionalitat francesa. L'home, ferit lleu per un impacte de bala a l'espatlla, se'l va traslladar a urgències de l'hospital de Figueres però va rebre l'alta la mateixa nit.

Un afer de drogues

Els investigadors de l'AIC apunten que l'enfrontament es va desencadenar per un intercanvi de droga. Els veïns van alertar a la policia que havien sentit trets i també, que havien vist com algú traginava i semblava que intercanviava droga a la zona.

Per causes que encara s'investiguen, es va produir el tiroteig entre dos grups mentre es produïa l'intercanvi. Un home va resultar ferit lleu a l'espatlla.

Els Mossos d'Esquadra han fet quatre detencions per un delicte contra la salut pública. Una d'aquestes persones és l'home que va resultar ferit en l'enfrontament. Pel que fa als agressors, de moment no han estat arrestats. Entre els detinguts, n'hi ha algun per presumpte tràfic de drogues.