L'ocupant d'un turisme ha mort aquest dimecres en un accident que ha tingut lloc al vespre al quilòmetre 9 de l'AP-7, en terme municipal d'Agullana. L'accident ha sigut entre tres camions i un turisme ha acabat amb una víctima mortal i tres ferits de diversa consideració. El sinistre s'ha produït aquest dimecres a la tarda - els Mossos han rebut l'avís a les 18.50 h - al quilòmetre 9 de l'autopista en sentit França, a 500 metres de la sortida per entrar a l'àrea de servei de la porta catalana. Ha implicat tres camions amb càrrega i un turisme, que ha quedat en mig dels altres vehicles, i el conductor ha quedat atrapat sense poder sortir. Les causes encara s'estan investigant.

Els Bombers de la Generalitat han anat al lloc dels fets i han realitzat les corresponents tasques per rescatar el conductor del turisme, que, a conseqüència del xoc ha mort.

El sinistre també ha provocat tres ferits més: un de lleu i dos ferits menys greus. L'incident ha provocat tres quilòmetres de retenció. Els tres carrils de l'autopista en sentit França han quedat tallats.

Segons les primeres informacions, un dels implicats hauria agredit a un altre dels conductors després de l'accident.

Un dels camions carregava bobines de paper, el segon peces de ceràmica per construcció i el tercer portes de seguretat mecàniques.

Al lloc dels fets s'hi van traslladar sis dotacions de Bombers, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques per atendre els ferits.