El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a la GIV-6303, al punt quilomètric 1 a l’altura de l'Armentera. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.49 h.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment. Com a conseqüència de l’accident, la passatgera posterior central d’un dels dos turismes ha mort. Era una dona de 51 anys, G.M.R., veïna de Longueval (França). En aquest vehicle, hi viatjaven quatre persones més, de les quals una ha resultat ferida greu i les altres tres, menys greus, totes traslladades a l’hospital Josep Trueta de Girona. Pel que fa a l’altre turisme, el conductor i únic ocupant ha resultat ferit greu i ha estat traslladat en helicòpter al mateix centre hospitalari. 

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

Quant a l’afectació viària, la via resta tallada en els dos sentits de la marxa.

Segons els registres de l'SCT, amb aquesta víctima són 132 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.