Els Mossos d'Esquadra han informat sobre la detenció, el 19 de desembre a la tarda, d'un noi de 22 anys acusat de ser el presumpte autor d'un robatori amb violència a la Jonquera. Els fets van passar quatre dies abans, el 15 de desembre, quan un home va ser assaltat presumptament pel jove mentre parlava amb el mòbil.

Segons fonts policials, l'home acabava de treure diners d'un caixer automàtic del carrer Miquel Martí i Pol de la Jonquera i, un cop va acabar l'operació, va agafar el mòbil per fer una trucada. De sobte, un desconegut va acostar-se-li, li va donar un cop a la mà i li va arrabassar el telèfon violentament. Acte seguit, va arrencar a córrer. Tot va passar molt de pressa, pels volts de dos quarts de dotze de la nit, però la víctima va ser a temps de veure amb claredat el lladre i va poder aportar una descripció sobre ell als Mossos d'Esquadra.

Gràcies a aquesta informació, els Mossos van localitzar i identificar el presumpte autor d'aquest robatori amb violència i el van detenir. Es tracta d'un jove de 22 anys, de nacionalitat marroquina, amb domicili a la Jonquera mateix, i als arxius policials li consten antedecents delictius.