La Policia Local de Castelló d’Empúries ha denunciat una conductora beguda per gairebé quadruplicar la taxa màxima permesa.

Els fets van succeir la nit de dimarts quan una patrulla de la Policia Local mentre feia patrullatge ordinari preventiu per la urbanització d’Empuriabrava, van observar a un turisme conduint de forma sospitosa.

Davant dels fets, els agents el van fer aturar i van veure que la conductora presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Per auqest motiu, li van practicar la prova d’alcoholèmia. Va donar un resultat positiu d'1,0 mg/litre d'aire expirat en la primera i de 0,95 mg/l en segona.

La infractora va gairebé quadruplicar el límit permès, que està situat en 0,25 mg/l en els conductors de cotxes. Arran de totes les evidències, els agents la van denunciar per anar sota els efectes de les begudes alcohòliques.

La Policia Local informa que les tasques de patrullatge ordinari que desenvolupa la Policia Local serveixen, "entre altres aspectes, per prevenir accidents de trànsit, detectant comportaments que puguin originar-los".