Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada (avís 04.59h) en un incendi a la cuina d’un habitatge produït a un pis de carrer Barcelona del Prat de Llobregat. En el sinistre hi ha perdut la vida una dona de 77 anys.

Fins a 7 dotacions de Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc del sinistre, que afectava un pis àtic. En arribar, l’escala de l’edifici, de quatre plantes d’alçada, estava plena de fum i, a més d’intentar-ne localitzar l’origen, s’ha revisat l’estat de les persones dels pisos restants i se’ls ha confinat dins dels seus respectius habitatges. A causa d’aquesta actuació, 4 agents de la Policia Local de Prat de Llobregat han patit intoxicacions lleus per inhalació de fum. Dos d’ells han estat donats d’alta després d’una revisió per part del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els dos restants han estat traslladats a l’hospital Moisès Broggi.

Els efectius de Bombers han trobat la dona finada a la seva habitació. Ni ells ni el personal SEM han pogut fer res per la seva vida.

A més dels efectius de Bombers de la Generalitat, al servei hi ha pres part dotacions dels Mossos d’Esquadra, Policia Local del Prat de Llobregat i 4 ambulàncies del SEM.