Els Mossos d'Esquadra han detingut una noia menor d'edat després que agredís amb una navalla dues joves més a Blanes. Els fets s'han produït pels volts d'un quart de tres de la matinada d'aquest diumenge al carrer Josep Trueta, a l'exterior d'una zona d'oci nocturn de la capital de la Selva Marítima.

L'agressora i les altres dues joves –una d'elles també menor- han començat una disputa que ha acabat amb la detinguda ferint amb una navalla les víctimes. Els Mossos, que estaven fent patrullatge preventiu a la zona, han escoltat els crits i de seguida han arribat al lloc dels fets on s'han trobat les dues noies ferides i la menor responsable d'haver-les punxat.

De fet, els agents han recuperat la navalla de sota un vehicle, després que la detinguda intentés amagar-la. De seguida s'ha avisat als cossos d'emergència per tal de poder assistir les víctimes a qui s'ha traslladat inicialment a l'hospital de Calella (Maresme), si bé una d'elles presentava ferides de més consideració que l'altra. La menor arrestada passarà a disposició de la Fiscalia de Menors en les properes hores.