L'Ajuntament de Ripoll ha condemnat aquest diumenge el presumpte assassinat d'una dona, veïna del municipi, a mans del seu fill. En un comunicat, el consistori ha decretat duel oficial per a aquest dilluns, cosa que comportarà "la suspensió dels actes institucionals de caràcter festiu" pel Dia de Tots Sants, i les banderes onejaran a mitja asta en senyal de dol i respecte per la víctima.

També ha convocat per a aquest dilluns a les 12 hores cinc minuts de silenci a la plaça de l'Ajuntament per recordar la víctima i condemnar "qualsevol episodi de violència domèstica i de gènere".

Agents dels Mossos d'Esquadra han rebut un avís tocades les 9 hores del matí i, en arribar a l'habitatge, han trobat la dona malferida que, malgrat les actuacions dels serveis sanitaris, ha mort posteriorment.

Davant aquest homicidi, la Conselleria d'Igualtat i Feminismes del Govern de Catalunya ha activat aquest mateix diumenge el protocol de feminicidis per fer un seguiment del cas i acompanyar l'entorn de la víctima.