Un conductor begut va atropellar i matar un jove de 19 anys a Empuriabrava. Els fets van passar el diumenge 10 d'octubre pels volts de les sis del matí. El sospitós, que tornava de festa, va envestir la víctima per darrera quan circulava correctament amb un patinet elèctric per l'Avinguda Marinada, segons avançava el digital El Caso i ha confirmat l'ACN. Com a conseqüència de la trompada el jove va quedar malferit al terra i una distància considerable del lloc on es va produir l'atropellament. Va ser aleshores quan el conductor del vehicle, un Audi Q1 de color vermell, va accelerar fugint del lloc dels fets.

A la zona, però, hi havia diversos testimonis que van veure el què havia passat i de seguida van alertar la Policia Local. Pocs minuts després, diverses patrulles es van presentar a la zona, conjuntament amb diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, per atendre la víctima que tornava a casa després d'haver estat treballant en el torn de nit en una empresa de la zona d'Empuriabrava. Va ser pels volts de dos quarts de vuit del matí quan es va presentar un jove de 25 anys que va admetre ser el responsable de l'atropellament, que havia deixat inconscient al jove.

Davant d'això els agents van fer-li la prova d'alcoholèmia que va donar positiu, tot i haver passat una hora i mitja des del moment dels fets. En concret, va ser de 0,38 mg/l, un resultat que no és penal, però els agents el van detenir per haver fugit del lloc i no haver ajudat la víctima.

El jove va ingressar amb un pronòstic complicat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va acabar morint l'endemà. El detingut va passar a disposició del jutge de guàrdia de Figueres per respondre d'un delicte d'homicidi imprudent. Va quedar en llibertat amb càrrecs.