Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 23 de setembre a Figueres, un home de 34 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Níjar (Almeria) com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior de domicili.

El passat 11 d’agost el propietari d’un pis de segona residència situat al carrer Pep Ventura denunciava davant la Policia Local de Llançà que li havien entrat a robar entre el mes de març del 2020 i el 10 d’agost d’enguany.

Fruit de la investigació els mossos van determinar que el lladre havia accedit al pis escalant uns dos metres d’alçada, va aixecar la persiana i va forçar la finestra amb un tornavís.

Un cop dins va remenar totes les estances i va sostreure paelles, olles, una estufa i un assecador de cabells, objectes valorats en 300 euros.

La investigació va donar els seus fruits el 23 de setembre amb la detenció del presumpte autor del robatori.

El detingut, a qui li consten diversos antecedents, va passar el 24 de setembre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Dos detinguts per entrar a robar en un comerç de Figueres

La mitjanit del 28 de setembre agents de la comissaria de Figueres van detenir dos homes de 31 i 42 anys, de nacionalitat algeriana i espanyola i amb domicilis a Santa Coloma de Farners i Olot respectivament, com a presumptes autors d’un robatori amb força dins un establiment comercial.

Els mossos van ser alertats per adreçar-se a una floristeria situada al carrer Nou ja que un home estava escalant al pis de dalt del comerç mentre un altre vigilava l’entorn.

Un cop a dalt, el lladre va treure diverses làmines de vidre i va accedir a l’interior del magatzem.

Un cop arribada la patrulla van identificar dos homes a les immediacions del comerç. En l’escorcoll els van localitzar 112 euros en bitllets i monedes fraccionades dins una bossa de mà i les butxaques dels pantalons.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.