Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres busquen el lladre que el dilluns a la nit va atracar a punta de pistola -que podria ser simulada- un supermercat del centre de la ciutat. Es tracta d’un jove que encaputxat i amb mascareta, no va dubtar en amenaçar el treballador del supermercat tot reclamant-li la recaptació.

Li va exigir els diners de la caixa i l’empleat sota coacció li va donar els diners que hi havia a dins. En aquell moment, cap a un quart de deu de la nit, en el local del carrer de l’Albera també hi havia també un client comprant. A aquest també el va amenaçar mentre aconseguia els diners.

Però, un cop va obtenir el botí, l’home va fugir del lloc dels fets caminant tranquil·lament. Va aconseguir emportar-se uns 1.200 euros del local. Segurament els diners que havia fet el supermercat durant el dia.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres busquen a l’individu que va cometre el robatori amb violència i intimidació. En el moment dels fets anava vestit tot de negre, duia una dessuadora amb caputxa i mascareta. De moment, no ha estat detingut. Per localitzar-ho poden ser claus les imatges de les càmeres de vigilància del local.