Tarda de diumenge complicada a l'AP-7 nord per dos accidents de trànsit a la Roca del Vallès i Fogars de la Selva. El sinistre més greu s'ha produït a les 16.02 hores al quilòmetre 130,5 de l'AP-7 al terme municipal de la Roca. Un cotxe ha bolcat i hi hauria almenys dues persones ferides de diversa consideració. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter del SEM s'han desplaçat a l'accident.

Hi ha fins a 10 quilòmetres de congestió en sentit Barcelona, tot i que ja s'han pogut obrir dos carrils i s'estan retirant els vehicles. En paral·lel, s'ha produït una petita topada entre vehicles a Fogars de la Selva (16.08 hores) i encara s'arrosseguen uns dos quilòmetres de cua entre els quilòmetres 97 i 99.

De retruc, també hi ha un quilòmetre de retenció a la zona de Maçanet de la Selva. A l'AP-7 sud, la circulació és més fluida i només destaquen uns dos quilòmetres de cua a Vilafranca del Penedès.

Altres vies amb complicacions viàries durant aquesta tarda de diumenge són la C-16 amb 5 quilòmetres de retencions a Berga; la C-32, amb tres quilòmetres de congestió a Cabrera de Mar; la C-31, amb dos quilòmetres de cua a Santa Cristina d'Aro; i la C-65, amb dos quilòmetres d'aturades a Llagostera.