Un home de 72 anys ha mort aquest dissabte a la tarda a la platja de Riells de l'Escala. Segons ha informat Protecció Civil, els serveis d'emergències han rebut a les 18.10 hores l'avís que els socorristes de la platja l'havien tret de l'aigua perquè s'estava ofegant i s'han activat dues unitats terrestres i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques i efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil.

El SEM ha seguit amb les maniobres de reanimació que havien començat els socorristes, però no han pogut salvar la vida de la víctima, de nacionalitat francesa. A la platja hi onejava la bandera verda i el difunt és la catorzena víctima mortal en platges catalanes des que va començar la campanya d'estiu.

A la fotografia, hi ha presents els professionals dels cossos d'emergència a la platja en el moment en què un home va perdre la vida mentre es banyava. Riells va quedar-se pràcticament sense banyistes i, en aquell moment, els equips d'emergències esperaven que es pogués procedir a l'aixecament del cadàver. Hi havia efectius dels Mossos d'Esquadra, SEM, Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i Policia Local de l'Escala.