Adif ha tallat la tensió de la línia ferroviària que passa per la zona de l'incendi de la Pobla de Massaluca (Tarragona) a petició dels Bombers de la Generalitat i, actualment, no circulen trens en aquest tram.

Segons ha indicat l'administrador d'infraestructures ferroviàries en una anotació en Twitter recollit per Europa Press, actualment està interrompuda la circulació entre Fabara i Flix, a la línia Reus-Saragossa.

Protecció Civil i Bombers han indicat a través de diversos tuits que les carreteres TV-7231 i TV-7411 a la Pobla de Massaluca (Tarragona) també han estat tallades a causa de l'incendi.

33 HECTÀREES AFECTADES

El foc s'ha iniciat aquest dijous, 12 d'agost, a la tarda i ja ha afectat una superfície aproximada provisional d'unes 33 hectàrees, la qual cosa suposa "gairebé tot el terreny forestal".

La superfície afectada es troba, íntegrament, dins de l'espai natural protegit dels Tossals d'Almatret i Riba-Vermella i els Bombers segueixen investigant les causes de l'incendi.

Protecció Civil ha demanat als ciutadans que no s'apropin a la zona de la Pobla de Massaluca "per la seva seguretat i la dels equips d'emergències que segueixen treballant".