Els Mossos d'Esquadra han detingut un total de 34 persones en la cinquena jornada de protestes per l'empresonament del raper Pablo Hasel. Els agents els atribueixen fets relacionats amb els desordres públics, així com actes de pillatge que han tingut lloc aquesta dissabte passat.

En concret, hi ha un detingut a Lleida, dos a Tarragona i 31 a Barcelona, segons fonts policials. Paral·lelament, i un cop finalitzat el dispositiu, també s'ha identificat i denunciat un jove que durant dues hores ha enfocat amb un làser els pilots de l'helicòpter, una acció que els Mossos han recordat que pot comportar "un risc molt greu" per a la ciutadania i els agents.

En el cas de Barcelona, durant la darrera jornada de protestes diversos grups de persones han trencat vidres i saquejat botigues del passeig del Passeig de Gràcia. També han cremat barricades i han atacat la façana del Palau de la Música amb pedres. Durant la nit s'han viscut enfrontament entre manifestants i agents dels Mossos. Una de les càrregues que ha generat més polèmica, i que ja ha estat qüestionada per l'associació de defensa dels drets humans Irídia, s'ha produït al barri de Gràcia.