El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera C-260 a l’altura de Castelló d’Empúries. Hi ha hagut una col·lisió per envestida entre una furgoneta i una bicicleta. A conseqüència de l’accident, el ciclista de 37 anys i veí de Figueres, ha mort. Amb aquesta víctima, són quatre les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor de furgoneta, acusat d'un presumpte delicte d'homicidi amb imprudència greu. El detingut, un home de 56 anys i veí de Vilademuls, ha donat negatiu a la prova de detecció d'alcohol i drogues que li han fet els agents. Tot i això, l'han detingut perquè l'accident s'ha produït en un tram recte, sense problemes de visibilitat i de dia.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.