L'Institut Geogràfic Nacional ha registrat a les 12:40 hores d'aquest dissabte un terratrèmol de 3,3 graus de magnitud a l'escala de Ritcher amb epicentre a Cassà de la Selva.

El sisme ha tingut una profunditat de 2 km, una latitud de 41.8 graus nord i una longitud de 2.8 graus est, i s'ha percebut lleugerament a les comarques gironines del Gironès, Baix Empordà i la Selva, ha informat l'Institut en un comunicat. L'alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, ha anunciat al seu compte de twitter que des d'aquesta localitat també s'ha percebut el terratrèmol.

Per la seva banda, l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ha assegurat en un tuit que el terratrèmol no ha causat danys ni afectacions.

L'ICGC ha fet i difós un formulari perquè aquells que hagin percebut el sisme el puguin completar i determinar així l'índex de percepció que ha tingut.

Al formulari hi ha preguntes relacionades amb la ubicació de la persona en el moment del sisme i amb la seva reacció al terratrèmol.