Una dona de 55 anys i veïna de Barcelona ha mort aquest cap de setmana en un accident a la N-II al seu pas per Vidreres (Selva). Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a dos quarts de vuit del vespre, quan dos turismes van xocar frontalment per causes que encara s'estan investigant. Com a conseqüència de la topada, la copilot d'un dels turismes va quedar ferida greu i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar-la fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir posteriorment. En l'accident també hi va haver quatre ferits més, tot i que menys greus que la copilot. Tots ells han estat atesos al mateix hospital. Aquesta és la segona víctima mortal a les carreteres catalanes d'aquest 2021.

Arran de l'accident, es van desplaçar fins al lloc dels fets diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers -que van ajudar en la retirada dels ferits dels cotxes- i set ambulàncies del SEM.

Pel que fa a l'afectació viària, l'N-II va estar totalment tallada fins a les 21.00 h, quan es va obrir un carril i es va poder habilitar pas alternatiu. La circulació va quedar totalment normalitzada a les 21.40 h.