Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 20 d'octubre, a la població de Colera, un home de 22 anys, de nacionalitat algeriana com a presumpte autor d'un robatori amb força en un domicili.

Al voltant de les 23:40 hores, els mossos de la comissaria de Figueres van rebre l'avís que els alertava d'un possible robatori amb força en un domicili de la població de Colera. Concretament s'havia detectat la presència d'un home vestit de fosc que intentava entrar a l'interior del domicili.

En arribar al lloc dels fets, van comprovar que la casa presentava els accessos violentats, ja que la porta del segon pis, que dona a la terrassa, estava forçada amb un objecte tipus palanca. Els agents van sentir una persiana que es movia i seguidament van entrar a la casa per comprovar els fets.

Quan els agents van accedir a l'interior van veure totes les habitacions regirades, quan van pujar al segon pis, van trobar un jove amagat sota el cobrellit, es tractava d'un noi vestit de fosc amb una ronyonera.

Els mossos també van comprovar que el noi, abans d'amagar-se havia robat diners en efectiu i diverses peces de roba. Davant les evidències observades els agents el van detenir.

El detingut, el qual no té antecedents, va passar el dia 21 d'octubre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.