Els Mossos d'Esquadra van detenir el 30 d'agost, a Girona i Salt, tres homes de 33, 21 i 20 anys, i veïns d'aquestes poblacions i una dona de 18 anys de Juià, per tres delictes de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

En un dels casos, van detenir dues persones per un robatori violent la matinada del 13 d'agost al parc de la Devesa. La víctima va denunciar que, mentre dormia al ras en un sac de dormir, una parella se li va apropar i, mentre ell el colpejava durament amb un pal, ella va sostreure-li la motxilla amb un telèfon mòbil, 350 euros, i documentació. La víctima va ser traslladada al Trueta. Les dues persones ja van ser detingudes el 19 d'agost per un delicte de tracte degradant i vexatori i un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa perpetrats a Salt el 13 d'agost a una persona transsexual. El jutjat va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

En el segon cas, el 30 d'agost, un home va abordar una dona al carrer Pere Coll i Guitó de Salt. El lladre la va amenaçar i intimidar, li va agafar la bossa amb violència i va marxar amb bicicleta. Li va robar 190 euros i el telèfon mòbil.

En el tercer cas, la matinada del 30 d'agost, els Mossos van ser requerits per una baralla a la travessia de Santa Eugènia. Allà van veure que es tractava d'un robatori violent de tres joves. A la víctima l'havien colpejat per robar-li la cartera, que contenia documentació i 500 euros. L'home va necessitar assistència mèdica. A un se'l va detenir al carrer Bassegoda i li imputa un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

Els dos darrers detinguts, amb múltiples antecedents, van passar el 31 d'agost a disposició del jutjat de guàrdia, que va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.