La Policia Municipal de Girona va detenir dimarts a la tarda Said E.M., de 36 anys i veí de Riells i Viabrea, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'actuació, amb l'ajuda de la gossa Lola, va permetre comissar 12 grams de cocaïna i 495 euros en bitllets.

En el marc del patrullatge preventiu a peu que la Policia fa al barri de Santa Eugènia, la gossa Lola va assenyalar un jove que caminava pel carrer de la Maçana. Advertits pel comportament de la gossa, els agents van demanar a l'home que s'aturés. Li van preguntar si duia alguna substància prohibida i aquest va respondre que no.

Tot seguit, el van identificar i van demanar-li si podia mostrar tot el que duia a les butxaques. Va treure un feix de bitllets fraccionats i dos telèfons mòbils que rebien trucades constantment. Mentrestant, la gossa seguia perseverant en assenyalar-lo. Davant l'evidència, va treure de darrere la cintura dos embolcalls que duia amagats. Segons més tard, davant la insistència de l'animal, va lliurar tretze embolcalls més. Immediatament, la policia el va detenir per un delicte contra la salut pública. No té antecedents.