A les 5:35 h del matí d'aquest dijous 20 d'agost, els serveis d'emergència han rebut un avís que dos nois havien entrat al mar per banyar-se i havien desaparegut, entre la Punta de la Creu i el far de Sarnella. L'avís ha activa a salvament marítim, Protecció Civil Port de la Selva, Mossos d'Esquadra, Bombers i SEM, que han estat fent la recerca dels joves.

A les 5:50h 'embarcació "Sort de Taranet", que sortia a pescar, ha pogut localitzar els dos banyistes, a uns 500 metres de la costa, arrossegats pel corrent marítim.

La punta de la Creu, abans d'arribar a Cala Tamariua des del Port de la Selva. Els joves s'han localitzat a uns 500 m d'aquesta punta, en direcció al far de Sarnella, situat a la part superior dreta

El pesquer sortia del moll i alertat per les llums del personal de recerca, ha preguntat als serveis d'emergència, a través de la ràdio, quina era la situació. En saber-ho, un tripulant del "Sort de Taranet" s'ha situat a la proa del vaixell i ràpidament ha pogut sentir els crits dels joves, localitzant-los a 460 metres de la costa.

L'embarcació de Protecció Civil del Port de la Selva, amb l'alcalde Josep Maria Cervera a bord, ha rescatat als joves.

Així ho han explicat des del pesquer: