Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar el passat 5 d'agost, a la població de l'Armentera (Alt Empordà), un home de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Pere Pescador, per conduir un vehicle sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Els fets van tenir lloc la vesprada del 5 d'agost, a la carretera GIV-6303 a l'Armentera, quan agents de trànsit del sector de Borrassà van rebre l'avís d'adreçar-se a l'atropellament d'un home que circulava en bicicleta. Les primeres informacions indicaven que un turisme l'hauria accidentat i s'hauria donat a la fugida.

Quan els agents van arribar al lloc, van comprovar com el conductor de la bicicleta es trobava sota els efectes de l'alcohol i que cap indici feia pensar que un vehicle l'havia atropellat, tal i com ell manifestava.

Els fets s'havien produït en una recta, concretament a la travessera de la població, direcció Sant Pere Pescador, al punt quilomètric 2. Els mossos van determinar que el conductor havia desviat la seva trajectòria cap a la dreta i havia xocat, tot sol, amb la vorera del marge. L'home va quedar ferit lleu.

Donada la simptomatologia d'estar sota els efectes de les begudes alcohòliques, els agents li van intentar fer la prova a l'hospital de Figueres, amb un resultat indiciari de 1.23 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat. Davant la impossibilitat de poder-li fer les proves amb l'aparell evidencial es va procedir a fer l'extracció de sang per poder comprovar amb exactitud la taxa d'alcohol.

Els mossos el van denunciar administrativament per conduir un vehicle amb una taxa d'alcohol en sang positiva, una infracció regulada a l'article 20 del Reglament General de Circulació.