Els Mossos han detingut dos joves per cultivar més de 5.700 plantes de marihuana en uns horts de Pont de Molins. Una patrulla de paisà va descobrir les plantacions dilluns, mentre feia un patrullatge preventiu per la zona. Els dos detinguts tenen 26 i 27 anys i viuen a Figueres. Se'ls atribueix un delicte contra la salut pública en la modalitat de tràfic de drogues. Un dels arrestats ha ingressat a presó i els Mossos busquen ara un tercer implicat, que també es trobava als horts, però que va aconseguir fugir. A més de desmantellar les plantacions, els agents van comissar una arma de foc i munició diversa (que estaven dins una bandolera penjada d'un arbre). Per això també van instruir diligències per tinença il·lícita d'armes.

Els Mossos d'Esquadra van descobrir les plantacions de marihuana aquest dilluns. Una patrulla de paisà estava fent un control preventiu de salut pública a Pont de Molins, precisament per localitzar aquests cultius de droga.

Cap a les dues de la tarda, els agents van anar cap a una zona d'horts. Allà van descobrir dues grans plantacions de marihuana. Al lloc, hi havia tres homes. Quan els agents es van identificar com a policies, els sospitosos van fugir corrents. Però els Mossos van aconseguir atrapar-ne dos.

Són dos joves de 26 i 27 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina i veïns de Figueres. Se'ls atribueix un delicte contra la salut pública en la modalitat de tràfic de drogues.

En total, a les dues plantacions hi havia 5.752 plantes de marihuana. Els Mossos van constatar que els cultius es trobaven a ple rendiment. A més, els agents també van comissar una arma de foc i munició diversa, que es trobaven dins una bandolera penjada d'un arbre. Per aquest motiu, van instruir diligències per tinença il·lícita d'armes.

La investigació no es dona per tancada i no es descarten noves detencions en relació amb el cas. Entre d'altres, els Mossos busquen ara el tercer sospitós que es trobava a la plantació i que va aconseguir fugir.

Els dos detinguts, un dels quals té antecedents, va passar aquest dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. El jutge en va enviar un a presó i va deixar l'altre en llibertat provisional.