Un interventor de Renfe ha denunciat aquest passat diumenge l'atac de tres joves que viatjaven sense bitllet a l'estació de Flaçà (Gironès). Els agressors l'haurien colpejat en diverses ocasions a la cara fins que el van fer caure. Segons el testimoni de la víctima, portaven "roba d'estiu", un d'ells tenia la cara "destapada" i anaven acompanyats d'un menor d'uns 10 anys. Un cop el tren va arribar a Girona, la víctima va poder ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i va ser portada a l'hospital. L'interventor ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra que han obert una investigació per identificar els responsables.

Els fets van passar al voltant de les sis de la tarda a l'estació de tren de Flaçà quan un interventor va demanar els bitllets a tres joves. En no portar-los, el van agredir donant-li cops a la cara fins que el van tombar a terra.

Es tractava d'un grup format per tres persones i un menor d'uns 10 anys que anaven vestits amb "roba d'estiu" i amb la "cara destapada" tal com ha relatat la víctima a la denúncia que ha interposat als Mossos d'Esquadra. També va especificar que un d'ells portava "ulleres de sol" i un altre "una gorra".

En arribar a Girona, al voltant d'un quart de set del vespre, l'interventor va ser atès per una ambulància del SEM que el va portar a l'hospital. Ara el cas està en mans de la policia que ha obert una investigació per identificar els tres agressors.