La Policia Local de Roses ha detingut aquest dimecres, 10 de juny, al matí, un conductor de 21 anys d'edat acusat d'un delicte contra la salut pública, ja que l'han enxampat amb possessió de 31 grams de marihuana, 10 grams de haixix i 4 grams de cocaïna. La detenció ha tingut lloc després que el conductor hagi iniciat una fuga després de saltar-se un control de trànsit a l'entrada de Roses. També se l'acusa d'haver envestit els agents que realitzaven l'operatiu policial.

La detecció del vehicle ha tingut lloc en un control de trànsit que la Policia Local de Roses realitzava a la carretera GI-610, en la intersecció amb la ronda de Circumval·lació. Sobre les 11.15 h, un turisme s'ha saltat el control, donant-se a la fuga i generant una situació de risc cap als agents que realitzaven el servei, els quals han hagut d'apartar-se per no ser atropellats.

La persecució policial, iniciada immediatament, ha permès interceptar poc després el vehicle al carrer Pica d'Estats. En l'escorcoll realitzat, s'han localitzat 8 paperines (4 grams) de cocaïna, 9 bossetes (31 gr.) de marihuana, una peça (10 grams) de haixix i diners en efectiu per valor de 270€.

El conductor del vehicle ha estat detingut per un presumpte delicte de tràfic de drogues i dos delictes contra la seguretat viària (conducció temerària i conducció sense permís de conduir) i ha estat traslladat a l'Àrea de custòdia de detinguts de Mossos d'Esquadra, a l'espera de ser posat a disposició judicial.