Els equips d'emergència de Salvament Marítim, Sistema d'Emergències Mèdiques i Bombers de la Generalitat, amb el suport de la Policia Local de Roses, van intervenir aquest dissabte, 7 de març, en el rescat d'un menor de 13 anys que, mentre practicava windsurf, va ser portat mar endins.

L'alerta va arribar a través del telèfon 112, poc després de les 12 del migdia, d'un testimoni que avisava que hi havia un noi amb una taula de surf que no podia tornar a la platja. De seguida es va activar el protocol, i s'hi van desplaçar una ambulància del SEM i la patrulla de la Policia Local. El menor es trobava al mig de la badia, fent intents infructuosos per arribar a la riba.

La llanxa Salvamar Castor, de Salvament Marítim, va poder arribar fins al lloc on es trobava el jove i els efectius van aconseguir pujar-lo a l'embarcació. El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana de Roses, Joan Plana, ha informat que el menor va poder ser atès pel personal sanitari de l'àmbulància a l'espigó de la Bocana, i que presentava símptomes d'esgotament, hipotèrmia i marejos, però que tot va quedar en un ensurt.