Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 56 anys i veí de Perpinyà (Catalunya del Nord) com a presumpte autor d'un delicte d'abandonament del lloc de l'accident i lesions. Va passar el 29 de febrer al punt quilomètric 768,8 de l'N-II al seu pas per Capmany. El conductor d'un vehicle va atropellar un home i va fugir sense prestar-li assistència. Una de les patrulles que es dirigia al lloc després de rebre l'avís va creuar-se amb un vehicle que coincidia amb la descripció del turisme que havia fugit. Els agents van fer mitja volta i el van aturar. Una altra patrulla va auxiliar la víctima, que presentava ferides greus, fins l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques, que va traslladar el ferit a l'Hospital de Figueres.

Els agents que van aturar el vehicle fugitiu van constatar que presentava danys compatibles amb l'atropellament. Seguidament, van fer-li les proves d'alcohol i drogues i el conductor va donar negatiu i després el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'abandonament del lloc de l'accident i lesions.

El detingut, de nacionalitat francesa i sense antecedents, va passar el dia 1 de març a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.