Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment el passat 24 de febrer un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Arévalo (Àvila), com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure de socors i abandonament del lloc de l'accident.

Els fets es remunten al 9 de febrer quan es va produir un accident de trànsit per atropellament a l'altura del punt quilomètric 85 de l'AP-7, dins del terme municipal de Maçanet de la Selva. Un vehicle va atropellar un home, que volia passar d'un costat a l'altre de l'autopista, i va fugir sense prestar-li assistència.

Immediatament el SEM va traslladar la víctima, que presentava ferides de caràcter greu, a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Tot seguit, els mossos van recollir restes del vehicle implicat en l'accident i van obrir una investigació per tal d'identificar-lo.

Finalment, amb l'estudi de diversos indicis, el Grup de Recerca i Documentació (GRD) va aconseguir identificar el cotxe i el seu conductor, un home de la província d'Àvila. La investigació va concloure el passat 24 de febrer quan se'l va denunciar penalment com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure de socors i abandonament del lloc de l'accident.

El denunciat, que no tenia antecedents, va quedar citat per tal de declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.