Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres han detingut avui dos joves, de 19 anys d'edat, de nacionalitat marroquina, veïns de Caldes de Malavella i Figueres, i un menor d'edat, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa

Els fets han passat aquesta matinada al carrer de Santa Llogaia de Figueres on, cap a un quart de tres de la matinada, els agents han tingut coneixement que uns joves estaven forçant la porta d'un domicili.

En arribar a l'edifici, els mossos han escoltat forts sorolls que provenien dels pisos superiors. En pujar han trobat tres joves manipulant el pany d'una porta i en veure's sorpresos han intentat fugir escales amunt. Pocs moments més tard tots tres joves han estat interceptats i identificats. Duien una pota de cabra, un tornavís i dues claus angleses. Han quedat detinguts per la temptativa de robatori.

Els dos detinguts majors d'edat, un dels quals té antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, mentre que el menor d'edat passarà a disposició de la fiscalia de menors.