Un repartidor ha reconegut que entre les set i dos quarts de deu del matí del 18 de novembre del 2017 va veure un jove caminant en evident "estat d'embriaguesa" pel voltant dels carrers Sant Pau i Nou de Figueres. Amb la intenció de "mantenir relacions sexuals" amb ell, el va convidar a entrar a la furgoneta. Segons ha admès al judici aquest dimarts a l'Audiència de Girona, quan el jove es va quedar en estat de "semi inconsciència", el va traslladar a la part de darrere del vehicle, li va començar a fer una fel·lació. Va aturar els abusos quan la víctima va recuperar la consciència. L'acusat s'enfrontava a 7 anys de presó. Com que ha admès els fets, la fiscalia ha rebaixat la petició a 4 anys de presó i la defensa s'hi ha adherit.

El cas ha arribat a judici aquest dimarts a la secció tercera de l'Audiència de Girona. El repartidor s'enfrontava inicialment a 7 anys de presó, 10 anys de llibertat vigilada i a indemnitzar la víctima amb 5.000 euros acusat d'un delicte d'abús sexual.

Al judici, l'acusat ha reconegut els fets i a l'últim torn de paraula ha dit que està "penedit" del que va fer i ha demanat disculpes "a la persona perjudicada". Segons ell mateix ha admès a la sala de vistes, entre les set i dos quarts de deu del matí circulava amb la furgoneta de repartiments pels carrers Sant Pau i Nou de Figueres.

Aleshores, va veure un jove caminant pel carrer que estava en un "estat d'embriaguesa molt acusat". "Aprofitant-se d'això i amb la intenció de mantenir relacions sexuals amb la víctima", es va oferir a portar-lo. Així, va aconseguir que el jove entrés a la furgoneta.

Segons l'escrit d'acusació de la fiscalia que l'acusat ha reconegut, un cop la víctima va entrar al vehicle, va començar a circular per Figueres fins que va veure que el jove es quedava "semi inconscient". Llavors, el va "traslladar" a la zona de càrrega de la furgoneta i el va començar a petonejar i a acariciar aprofitant que la víctima havia perdut el coneixement.

"Li va abaixar els pantalons i la roba interior i li va començar a fer una fel·lació", continua exposant l'acusació pública. En aquest moment, el jove va "recuperar certa consciència" i li va dir al repartidor que parés i el tornés a portar on l'havia recollit, cosa que el processat va fer.

Al judici, la víctima ha ratificat la denúncia que va interposar el 19 de novembre i la declaració que va fer al jutjat d'instrucció el 20 de novembre.

Com que ha reconegut els fets, en el tràmit de conclusions la fiscalia ha rebaixat la petició inicial de condemna. Ara sol·licita 4 anys de presó, 5 anys de llibertat vigilada i la mateixa indemnització. També vol que el processat no es pugui apropar a menys de 500 metres de la víctima durant 5 anys.

La defensa s'ha adherit a la petició del fiscal i el judici ha quedat vist per a sentència, tot i que amb tota probabilitat serà tal com han demanat fiscalia i defensa.