Un vídeo enregistrat al centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping, de la Jonquera, mostra la forta agressió que va patir una dona quan un lladre va intentar robar-li la bossa de mà. Els fets van passar el diumenge 9 de febrer pels volts de dos quarts de nou del vespre i els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte autor. Es tracta d'un home de 25 anys i de nacionalitat francesa, acusat d'un robatori amb violència i intimidació, que va poder ser enxampat gràcies a la intervenció dels testimonis.

Les imatges s'han fet virals i en elles es veu com un home, que porta una dessuadora fosca, surt amb la caputxa posada d'un dels establiments i estira la bossa de la víctima, una dona de mitjana edat. La forta estrebada la fa caure al terra i és arrossegada uns metres, fins l'entrada d'un altre establiment. Clients i treballadors varen intentar aturar l'agressió. Després de forcejar, el lladre va fugir corrents. Al final del vídeo l'home cau estès al terra i és envoltat per la gent, impedint que marxi. En l'incident hi van intervenir els serveis de vigilància del Gran Jonquera, però el lladre finalment es va escapolir.

El que no van captar les imatges és com els Mossos d'Esquadra van arrestar-lo poc després. El cos policial es trobava a la zona de la Jonquera fent tasques de vigilància, quan, avisats pel propi centre, van personar-se a la porta i van arrestar el presumpte autor del robatori amb violència quan aquest fugia per la porta.

La víctima va ser atesa a l'Hospital de Figueres, però no va requerir ingrés hospitalari.