Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Girona, arran de la investigació per la mort d'un home aquest diumenge, de matinada, a Figueres, han pogut identificar el presumpte autor de l'agressió, que és treballador d'un establiment de la plaça del Sol.

Els fets s'han produït pels volts de les quatre d'aquesta matinada. Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Figueres han estat requerits per adreçar-se a un bar de la localitat, on hi havia un home al terra en estat inconscient.

Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques han traslladat el ferit a l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat greu. L'home, però, no ha pogut superar la gravetat de les ferides i ha mort al matí.

El presumpte agressor, un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial dels Mossos d'Esquadra de Girona s'han fet càrrec de les indagacions per aclarir les circumstàncies de la mort.