Un veí de 37 anys de Capmany va morir, el diumenge al migdia, perquè no va poder superar el fort traumatisme que va patir en accidentar-se amb una motocicleta davant de casa seva, al carrer Ventador. El desafortunat accident va ocòrrer a quarts de tres de la tarda. Els equips del SEM i d'un helicòpter medicalitzat van estar lluitant durant més d'una hora intentant estabilitzar-lo per a transportar-lo fins a l'Hospital, però la víctima no va poder superar les ferides que patia i va morir a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

En saber la notícia, l'Ajuntament de Capmany va suspendre els actes que quedaven de la Festa Major de Santa Àgata. L'alcalde, Joan Fuentes, expressava "el condol de tot el poble a la família del difunt, en un moment tan difícil". En la intervenció després de l'accident també hi van participar dues dotacions dels Bombers, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'esquadra.

La notícia també ha tingut un fort impacte a la Jonquera, d'on era la víctima, vinculada a una coneguda empresa familiar de la localitat. L'alcaldessa, Sònia Martínez, ha expressat la seva "consternació i dolor" per aquesta pèrdua i ha fet públic el condol del Consistori a tota la seva família.