Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per apunyalar-ne un altre en el marc d'una baralla a Figueres. Els fets han tingut lloc aquest dijous a quarts de sis de la tarda al carrer Joan Maragall. L'agressor ha fugit del lloc després de l'atac però la policia l'ha pogut detenir poc després. Els serveis d'emergències han traslladat la víctima fins a l'Hospital de Figueres.

Els fets van passar cap a quarts de sis de la tarda. Segons alguns dels testimonis que ho han presenciat, els dos nois s'estaven discutint abans d'arribar al carrer Joan Maragall, en ple centre de la ciutat. Pocs minuts després, l'agressor, que duia un ganivet de grans dimensions a les mans, l'ha apunyalat a la zona posterior de l'espatlla i ha fugit corrent.

Les persones que es trobaven a la zona l'han estès a terra i han avisat als Mossos. Els serveis d'emergències han traslladat el jove a l'hospital de Figueres, segons fonts policials, amb una ferida de caràcter lleu.

Segons fonts policials, els dos nois són menors. Poca estona després els Mossos han detingut l'agressor a la plaça Abdó Terrades.

Pel que fa a la víctima, des de l'Hospital de Figueres s'ha indicat que se li ha fet una primera cura a urgències i que després d'un període d'observació serà traslladada a l'Hospital Trueta de Girona, atès que la ferida és petita però profunda. La qualificació sanitària del ferit és de menys greu.