Els Mossos d'Esquadra busquen un home que aquest dilluns a la tarda ha apunyalat una parella a Empuriabrava (Alt Empordà) davant els fills menors d'edat. Segons fonts properes al cas, la parella arribava en cotxe a casa seva, situada al Sector Port Grec.

L'assaltant, que anava vestit de fosc i armat amb un ganivet, va atacar l'home quan baixava del vehicle. Li va assestar múltiples ganivetades al clatell, la galta i l'abdomen. La dona va rebre una punyalada al braç. A dins el vehicle hi anaven els fills de 3 i 1 any de les víctimes. Una veïna, alertada pels crits, va avisar els serveis d'emergències. La dona, atesa a l'hospital de Figueres, ja ha rebut l'alta. A l'home el van traslladar al Trueta on l'han hagut d'intervenir d'urgència i es troba en estat crític.

L'atac ha tingut lloc aquest dilluns cap a les set de la tarda. Segons fonts del cas, les víctimes arribaven en cotxe a casa seva, situada al Sector Port Grec d'Empuriabrava. A dins el vehicle hi anaven les dues víctimes i els fills de 3 i 1 any.

L'assaltant, que anava vestit de color fosc, va atacar l'home quan baixava del vehicle. Segons les mateixes fonts, la víctima va rebre múltiples ganivetades a la nuca, la cara i l'abdomen. L'agressor també va atacar la dona, que va rebre una punyalada al braç.

Els crits van alertar una veïna, que va avisar els serveis d'emergències. A la parella la van traslladar a l'hospital de Figueres. A la dona la van atendre a urgències i va rebre l'alta poques hores després. A l'home, però, el van derivar ahir a la nit a l'hospital Trueta de Girona. L'han hagut d'operar i està en estat crític i pronòstic reservat.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir l'atacant. També investiguen si coneixia prèviament les víctimes per establir quin pot haver estat el mòbil de l'atac.