Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de Màlaga un pedòfil de 62 anys acusat d'abusar, presumptament, de set nenes d'entre 13 i 15 anys. L'arrestat freqüentava les zones on es reuneixen les menors per entabanar-les amb regals i convèncer-les perquè l'acompanyessin al seu habitatge. Allà, els proporcionava alcohol i drogues per aconseguir els seus propòsits sexuals. Després de la detenció, l'autoritat judicial ha decretat l'ingrés a presó d'aquest home, com a presumpte autor de delictes d'abús sexual, corrupció de menors, amenaces greus i contra la salut pública.

La investigació va començar el mes passat, arran de la denúncia del pare d'una nena de 15 anys. L'home va sol·licitar auxili als agents després de sorprendre la seva filla a l'interior d'un vehicle juntament amb un home gran quan, segons les seves manifestacions, es dirigien a "passar el dia a l'spa d'un hotel". Després d'unes ràpides gestions, es va aconseguir frustrar els plans d'aquell home, que va fer baixar la nena del cotxe i va abandonar la localitat.

Després d'aquest fet, els investigadors van realitzar diverses gestions i van constatar que aquella persona havia captat més nenes, totes elles amb edats compreses entre els 13 i els 15 anys. El pederasta acostumava a freqüentar les zones on es trobaven les noies per oferir-los regals, com terminals de telefonia. Un cop obtinguda la seva confiança, aconseguia que accedissin a anar amb ell a casa seva i els donava alcohol i substàncies estupefaents.

Un cop creada la dependència en les menors, els sol·licitava favors d'índole sexual a canvi de més substàncies, sense dubtar a amenaçar-les amb armes blanques per aconseguir els seus propòsits.

Després de ser localitzat i detingut el presumpte autor, els agents van realitzar l'entrada i escorcoll d'un habitatge on s'havia refugiat. Allà, van trobar drogues, un matxet de grans dimensions i roba que pertanyia a alguna de les víctimes. L'arrestat va passar a disposició judicial, i es va decretar el seu ingrés provisional a la presó.