Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Barcelona i de la Unitat d'Investigació d'Hospitalet de Llobregat van detenir el passat 21 d'octubre un home, de 36 anys i nacionalitat espanyola, relacionat amb tres agressions sexuals dutes a terme durant l'any 2019, segons ha trascendit aquest divendres, 1 de novembre.

La investigació ha posat de relleu que l'arrestat havia assaltat tres dones entre el 21 de febrer i el 6 d'octubre amb la intenció d'agredir-les sexualment. Les indagacions policials han acreditat que actuava sempre seguint un mateix patró d'actuació: triava les víctimes mentre anava en Metro, generalment a primera hora del matí. Aleshores les seguia fins que arribaven al portal del seu domicili i les abordava per darrere quan estaven desprevingudes.

En totes tres agressions sexuals el detingut va exercir un alt grau de violència amb les víctimes tot i que només va poder consumar la que va tenir lloc el 18 d'agost. En les altres dues ocasions les noies agredides van oposar resistència i van aconseguir que l'arrestat desistís de continuar l'agressió i fugís de la zona.

El Grup d'Agressions Sexuals de Barcelona de la DIC, juntament amb la Unitat d'Investigació d'Hospitalet de Llobregat, va poder relacionar tots tres casos després d'una llarga investigació en la qual van determinar que l'autoria de les agressions corresponia a la mateixa persona. L'arrestat va ingressar a presó després de passar a disposició judicial.