Els Mossos d'Esquadra han detingut a Mont-ras (Baix Empordà) dos lladres a qui atribueixen haver entrat a robar quatre vegades a una empresa de begudes i endur-se'n, en total, 200 caixes amb un valor econòmic d'uns 4.500 euros. Entre els mesos de gener i març es van produir tres robatoris amb força a l'empresa, situada a la mateixa població. En tots els casos, els lladres van saltar la tanca perimetral d'uns dos metres i van sostreure caixes de begudes que estaven emmagatzemades en palets al pati exterior. La matinada del 14 al 15 de maig va tenir lloc el quart cop i l'objectiu dels assaltants van tornar a ser caixes de begudes i uns carretons de transport.

Els investigadors de Mossos d'Esquadra que seguien el rastre als lladres, van descobrir que els delinqüents no s'havien emportat tot el material, sinó que estava amagat en un bosc proper a l'empresa. Les caixes i uns carretons per transportar-les estaven ocults entre uns matolls i sota unes branques de pi.

Els agents van muntar un dispositiu policial per detenir els sospitosos en el moment que anessin a recollir tot el botí sostret.

Al voltant de les onze del 16 de maig, els agents van veure com s'apropava una furgoneta de grans dimensions i estacionava molt a prop de les caixes. Dos individus van baixar i van tallar una tanca metàl·lica que els separava per tal d'accedir a la mercaderia.

Els lladres van començar a carregar les 43 caixes de begudes i refrescos que tenien preparades, moment en què els Mossos els van detenir.

Entre els quatre robatoris s'han endut més de 200 caixes de begudes amb un valor econòmic de 4.500 euros.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els detinguts tenen 21 i 28 anys, són de nacionalitat espanyola, tenen antecedents i són veïns de Girona i Cassà de la Selva. L'endemà de la detenció van passar a disposició judicial i el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia els va deixar en llibertat provisionals. Es hi atribueixen quatre delictes de robatori amb força.