Un gos ha atacat un nen de 3 anys al jardí de la casa d'un veí a l'Escala (Alt Empordà) i l'ha mossegat al cap i a la cara. Els fets van passar aquest dilluns cap a tres quarts de sis de la tarda quan l'infant i el seu pare van anar a visitar un amic en un habitatge situat al carrer del Puig. Va ser aleshores quan el gos, de la raça pastor alemany, es va abraonar sobre el nen, que va haver de ser traslladat a l'hospital Trueta de Girona en ambulància, on a dia d'avui continua hospitalitzat en estat greu i amb pronòstic reservat. Segons fonts policials, l'animal tenia tota la documentació en regla i no estava considerat de raça perillosa. Arran dels fets, però, la Policia Municipal ha aixecat acta i a partir d'ara constarà com a perillós. Els Mossos també han enviat diligències informatives al jutjat però, de moment, no consta cap denúncia pels fets. En el moment de l'incident, a la finca hi havia cinc gossos més.

La policia va rebre l'avís cap a tres quarts de sis de la tarda d'aquest dilluns. Un gos, de la raça pastor alemany, va atacar un nen de 3 anys al jardí de la casa d'un amic a l'Escala.

Segons fonts policials, el pare i la criatura van anar a visitar el veí i quan estaven al jardí, l'animal es va abraonar sobre l'infant i el va mossegar al cap i a la cara. El pare i el veí van aconseguir separar l'animal del nen, que va haver de ser traslladat al Trueta per les ferides que presentava. El menor continua ingressat a l'hospital en estat greu i amb pronòstic reservat.

En el moment dels fets, a la finca situada al carrer del Puig hi havia cinc gossos més però cap d'ells esta considerat de raça perillosa. A més, segons fonts policials, el pastor alemany tenia tota la documentació en regla.

Arran dels fets, però, la Policia Municipal va aixecar acta i a partir d'ara l'animal serà considerat perillós. Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, han enviat les diligències informatives al jutjat. De moment, no consta cap denúncia pels fets.