Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el dia 25 de març, a Figueres, dos homes de 24 i 38 anys, de nacionalitat georgiana i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van passar el mateix 25 de març a l'avinguda de Salvador Dalí de Figueres on, cap a tres quarts d'onze del matí, uns veïns van observar dos homes que estaven manipulant el bombí de la porta d'un domicili.

Immediatament, els mossos es van dirigir al lloc i, en arribar van veure que la porta d'un pis estava forçada i li faltava el bombí. Van entrar a dins de l'habitatge i a l'interior hi van trobar dos homes que estaven regirant les habitacions.

Després d'identificar-los, els agents els van detenir com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

A un d'ells, els mossos li atribueixen un altre robatori amb força ocorregut el passat 2 de març en un altre domicili de l'avinguda Salvador Dalí de Figueres. La investigació no es dona per tancada i no es descarta que se'l relacioni amb més il·lícits.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.